Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme autokorjaamo-alan asiakkaallemme autosähköasentajaa. Edellytämme hakijalta jonkin verran aiempaa työkokemusta autosähköasentajan työstä, alalle soveltuva koulutus on eduksi. Työssä onnistuminen edellyttää hyvää monimerkkiosaamista ja hyvää ammattitaitoa. Toivomme hakijan olevan oma-aloitteinen, ahkera ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn. Työ on aluksi määräaikaisen työsuhteen kestoltaan puoli vuotta, jonka jälkeen työsuhteelle on mahdollisuus saada jatkoa. Työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Lahti ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti sähköalan työt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autosähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Lahti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa