Duunitori suosittelee
Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ohjelmistokehittäjä

Fimatic Oy co Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista ja kokenutta ajoneuvoasentajaa Porvoon Ölstensin teollisuusalueella toimivaan autokorjaamoon . Edellytämme hakijalta useamman vuoden työkokemusta, alan koulutusta sekä innokasta asennetta työtä kohtaan Arvostamme itsenäistä työnhallintaa ja oma-toimisuutta. Tarjoamme nykyaikaiset siistit työtilat, ajanmukaiset työvälineet ja mukavan työpiirin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. www.autopisteporvoo.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Loviisa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Myrskylä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pornainen ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Porvoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Sipoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Askola asennus, huolto ja puhtaanapito Loviisa asennus, huolto ja puhtaanapito Myrskylä asennus, huolto ja puhtaanapito Pornainen asennus, huolto ja puhtaanapito Porvoo asennus, huolto ja puhtaanapito Sipoo asennus, huolto ja puhtaanapito Askola ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autopiste K&M Oy Y-tunnus 1789960-6 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvoasentaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Autopiste K&M Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus