Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haussa ammattitaitoinen autopartiosiivooja, jolla kokemusta monipuolisista siivoustehtävistä. Ajokortti ja työturvallisuuskortti eduksi, oltava tyydyttävä suomenkielen taito asiakaspalvelu- tilanteiden hoitamista varten. Työtehtävät vaihtelevia ja monipuolisia, kokemus peruspesuista luetaan myös eduksi. Palkka aluksi kiin. palvelualan yleinen Tes, tarkastetaan ylöspäin ammattitaidon mukaan. Tervetuloa mukavaan porukkaan!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autopartiosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi Siivouspalvelu Kari Toivonen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01380 - Vantaa .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa