Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tartu tilaisuuteen, liittyä rehtiin myyntitiimiimme ja kehittyä varaosakaupan ammattilaiseksi kanssamme. Tarvitsemme TORNION myymälään VARAOSAMYYJÄN Mikäli tunnet olevasi avoin, rehti, yhteistyökykyinen, ahkera joukkuepelaaja, olet vahvoilla tulla valituksi joukkoomme. Autoalan ja/tai kaupallinen koulutus/kokemus, sekä hyvät ATK-taidot auttaisivat SINUA menestymään joukossamme. Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta liittyä joukkoomme, pistä infoa itsestäsi minulle arvi.ojanpera@ojanpera.net tai Pekalle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tornio myyjät ja kassahenkilöt Tornio myyntialan tehtävät Tornio myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Tornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autopalvelu Ojanperä Oy Y-tunnus 1072032-7 Toimiala Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varaosamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Autopalvelu Ojanperä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus