Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tartu tilaisuuteen, liittyä rehtiin myyntitiimiimme ja kehittyä varaosakaupan ammattilaiseksi kanssamme. Tarvitsemme TORNION myymälään VARAOSAMYYJÄN Mikäli tunnet olevasi avoin, rehti, yhteistyökykyinen, ahkera joukkuepelaaja, olet vahvoilla tulla valituksi joukkoomme. Autoalan ja/tai kaupallinen koulutus/kokemus, sekä hyvät ATK-taidot auttaisivat SINUA menestymään joukossamme. Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta liittyä joukkoomme, pistä infoa itsestäsi minulle [email protected] tai Pekalle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tornio myyntialan tehtävät Tornio myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autopalvelu Ojanperä Oy Y-tunnus 1072032-7 Toimiala Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varaosamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Autopalvelu Ojanperä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus