Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tartu tilaisuuteen, liittyä rehtiin myyntitiimiimme ja kehittyä varaosakaupan ammattilaiseksi kanssamme. Tarvitsemme TORNION myymälään VARAOSAMYYJÄN Mikäli tunnet olevasi avoin, rehti, yhteistyökykyinen, ahkera joukkuepelaaja, olet vahvoilla tulla valituksi joukkoomme. Autoalan ja/tai kaupallinen koulutus/kokemus, sekä hyvät ATK-taidot auttaisivat SINUA menestymään joukossamme. Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta liittyä joukkoomme, pistä infoa itsestäsi minulle [email protected] tai Pekalle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tornio myyntialan tehtävät Tornio myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autopalvelu Ojanperä Oy Y-tunnus 1072032-7 Toimiala Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varaosamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Autopalvelu Ojanperä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus