Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme itsenäistä ammatinharjoittajaa/yrittäjää, joka tulisi pesemään käsin autoja Someron Autokeskukseen. Lähetä sähköpostilla hakemus niin otan yhteyttä.

Web-osoite: http://somero-autocenter.com Työnantaja: Someron Autokeskus Oy Sijainti: Joensuuntie 55, 31400 SOMERO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Moradi Simon, puh.040 5332627, simon.moradi@somero-autocenter.com Hakemukset: simon.moradi@somero-autocenter.com Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joensuuntie 55, 31400 SOMERO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonpesijä/yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Someron Autokeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Somero , osoitteessa Joensuuntie 55, 31400 SOMERO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa