Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ammattitaitoista autonpesijää Volvo Truck Centerin uuteen toimipisteeseen Vantaalle. Eduksi katsotaan aikaisempi raskaan kaluston pesijän kokemus sekä vähintään C-luokan ajokortti. Pesuhallimme on 600m2, joka sisältää automaattipesulinjan ja käsinpesulinjan. Pestäväksi mahtuu siis helposti pidempikin auto tai ajoneuvoyhdistelmä. Hoidamme kaikki ajoneuvojen sisä- ja ulkopesut, myllytykset ja vahaukset ammattitaidolla ja korkealuokkaisilla tuotteilla. Pesuissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonpesijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Nordicos Autopesu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.01.2017. Työpaikka sijaitsee Vantaa .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus