Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingissä kesäkuussa 2015 avautunut foodora on kuljetuspalvelu maailman suosikkiravintoloille. Palvelumme avulla asiakkaat voivat tilata ruokaa netistä mitä tahansa tilaisuutta varten: lounasta työpaikalle, illallista kotiin, sekä arkeen että juhlaan. Panostamme ruoan laatuun, nopeaan palveluun ja ympäristöystävällisyyteen. foodora kasvaa vauhdilla Suomessa ja operatiivinen tiimimme kaipaa kymmeniä uusia lähettejä kuljettamaan ruokaa ravintoloista asiakkaillemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Pälkäne kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne Ylöjärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Hämeenkyrö kuljetus, logistiikka ja liikenne Kangasala kuljetus, logistiikka ja liikenne Lempäälä kuljetus, logistiikka ja liikenne Nokia kuljetus, logistiikka ja liikenne Orivesi kuljetus, logistiikka ja liikenne Pirkkala kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonkuljettaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut Foodora Finland Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus