Duunitori suosittelee
Haemme ajoneuvoasentajaa Raumalle

Adecco Finland

Finland

Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Protec Automotive on on hyötyautojen laadukas lisävarustelija. Varustelemme ammattitaidolla erilaisia ja eri merkkisiä hyötyajoneuvoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Etsimme autoasentajaa / -varustelijaa työmäärämme lisääntyessä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työpaikka täytetään sopivan henkilön / henkilöiden löydyttyä. Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen sähköpostitse tai kirjeenä. Odotamme hakijalta: - täsmällisyyttä ja tarkkuutta - luovuutta ja soveltamiskykyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja/-varustelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Protec Automotive. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus