Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haetaan ammattitaitoista autonasentajaa tuntityöhön. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, selviytymistä vaativista eri automerkkien korjauksista ja huolloista. Edellytetään perehtyneisyyttä autosähkötöihin, tietokonepohjaisen vikakoodin luvun hallintaa ja moottorikorjausten osaamista.

Olemme pieni, laajenvan asiakaskunnan perheyritys ja odotamme asentajalta sitoutumista työhön sekä innostunutta asennetta.

Hakeminen sähköpostilla/puhelimitse.

Työnantaja: Autokorjaamo KOV Oy Sijainti: Sulantie 7, 04300 TUUSULA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Puh. 045 6708928 tai 040 5539090 kovauto@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sulantie 7, 04300 TUUSULA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Autokorjaamo KOV Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Sulantie 7, 04300 TUUSULA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa