Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen autonasentajaa, mp- asentajaa, työnjohtajaa.
Mossa Racing on vuonna 2008 perustettu autojen, moottoripyörien ja veneiden huoltokorjaamo. Korjaamomme on tunnettu laadukkaasta työjäljestä ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Toimenkuvaamme kuuluu huoltotyöt, vianetsinnät, sähködiagnostiikka, sekä modifioinnit. Haemme palvelukseen reipasta ja kokenutta autonasentajaa, tai autosähkö asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Pidempiaikainen kokemus alalta katsotaan eduksi. Haemme myös mp- asentajaa sekä työnjohtajaa.

Web-osoite: http://mossaracing.fi/ Työnantaja: Mossa Group oy Sijainti: Simppukarinkatu 5B, 00820 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Matteo Mossa puh. 045 2584848 Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: 14.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Simppukarinkatu 5B, 00820 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, mp-asentaja, työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Mossa Group oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Simppukarinkatu 5B, 00820 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus