Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen autonasentajaa, mp- asentajaa, työnjohtajaa.
Mossa Racing on vuonna 2008 perustettu autojen, moottoripyörien ja veneiden huoltokorjaamo. Korjaamomme on tunnettu laadukkaasta työjäljestä ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Toimenkuvaamme kuuluu huoltotyöt, vianetsinnät, sähködiagnostiikka, sekä modifioinnit. Haemme palvelukseen reipasta ja kokenutta autonasentajaa, tai autosähkö asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Pidempiaikainen kokemus alalta katsotaan eduksi. Haemme myös mp- asentajaa sekä työnjohtajaa.

Web-osoite: http://mossaracing.fi/ Työnantaja: Mossa Group oy Sijainti: Simppukarinkatu 5B, 00820 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Matteo Mossa puh. 045 2584848 Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Simppukarinkatu 5B, 00820 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, mp-asentaja, työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Mossa Group oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Simppukarinkatu 5B, 00820 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa