Duunitori suosittelee
Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen autonasentajaa, mp- asentajaa, työnjohtajaa. Mossa Racing on vuonna 2008 perustettu autojen, moottoripyörien ja veneiden huoltokorjaamo. Korjaamomme on tunnettu laadukkaasta työjäljestä ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Toimenkuvaamme kuuluu huoltotyöt, vianetsinnät, sähködiagnostiikka, sekä modifioinnit. Haemme palvelukseen reipasta ja kokenutta autonasentajaa, tai autosähkö asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Pidempiaikainen kokemus alalta katsotaan eduksi. Haemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki työnjohtajat Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki johtajapositiot asennus, huolto ja puhtaanapito ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, mp-asentaja, työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Mossa Group oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00810 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus