Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme juuri avattuun Lahden Motonet korjaamoon lisää työntekijöitä työmäärämme kasvaessa. Tarjoamme Kilpailukykyisen palkan Bonuksen hyvistä suorituksista Hyvän työilmapiirin Mahdollisuuden kouluttautua. Odotamme sinulta Ammattitaitoa Huolellisuutta Oma-aloitteisuutta. ERITTÄIN hyvää asiakaspalvelua. Lisätietoa Tero Mauno P: 0456255763 tai lahti@tma.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut TMA Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa