Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme palvelukseemme autoasentajaa. Työtehtäviin kuuluu ajoneuvojen korjaus-ja huoltotoiminta, henkilö-ja pakettiautot. Toivomme hakijoilta ajoneuvoasentaja koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta.
Autojen sähkötyö ja vikadiagnostiikan tuntemusta. Palveluhenkisyyttä, osaat työskennellä itsenäisesti ja tiimissä.

Työnantaja: I&M Latva-Salo Oy Sijainti: Kappelinmäentie 2, 65370 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemukset:teboil ristinummi Kappelinmäentie 2 65370 Vaasa, sähköp. iiro.elvis@luukku.com. ,yhteyshenkilö iiro latva-salo 0500365988 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kappelinmäentie 2, 65370 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut I&M Latva-Salo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Kappelinmäentie 2, 65370 VAASA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa