Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme kokenutta autonasentajaa joka on yrittäjähenkinen eikä pelkää isoakaan vastuuta huollon tulevaisuuden kehittämisestä ja pyörittämisestä.
Olet oma aloitteinen, asiakaslähtöisesti ajatteleva ja positiivisen elämän asenteen omaava ammattilainen joka haluaa kehittyä asiakkaitaan palvelevana asentajana periteisellä huoltoasemalla.

Työnantaja: Kalannin Autohuolto Ky Sijainti: Vakkatie 1, 23600 KALANTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopivan työntekijän löydyttyä Yhteystiedot: Jaakko Harikkala 050 594 3834, ek1autohuolto@gmail.com Hakemukset: ek1autohuolto@gmail.com Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vakkatie 1, 23600 KALANTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Kalannin Autohuolto Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki , osoitteessa Vakkatie 1, 23600 KALANTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa