Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kokenutta autonasentajaa joka on yrittäjähenkinen eikä pelkää isoakaan vastuuta huollon tulevaisuuden kehittämisestä ja pyörittämisestä. Olet oma aloitteinen, asiakaslähtöisesti ajatteleva ja positiivisen elämän asenteen omaava ammattilainen joka haluaa kehittyä asiakkaitaan palvelevana asentajana periteisellä huoltoasemalla....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Uusikaupunki asennus, huolto ja puhtaanapito Uusikaupunki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Kalannin Autohuolto Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus