Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään ajoneuvoasentajaa, joka kykenee toimimaan itsenäisesti isojen remonttien ( jakopää, kytkin, yms..) kanssa. Tarvittava ammattitaito ja huolellisuus voi olla kotona, työssä tai koulussa opittua, mutta olet kuitenkin tehnyt vastaavia korjauksia vapaalla tai työelämässä. Tarjotaan mahdollisuus tulla osaksi kasvavaa yritystä jossa joudutaan ohjaamaan asiakkaita muihin alan yrityksiin. Toivotaan yrittäjä henkisyyttä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Seinäjoki Asennus, huolto ja puhtaanapito Seinäjoki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Seinäjoki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rengas ja nivel serviisi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa