Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Etsitään ajoneuvoasentajaa, joka kykenee toimimaan itsenäisesti isojen remonttien ( jakopää, kytkin, yms..) kanssa. Tarvittava ammattitaito ja huolellisuus voi olla kotona, työssä tai koulussa opittua, mutta olet kuitenkin tehnyt vastaavia korjauksia vapaalla tai työelämässä. Tarjotaan mahdollisuus tulla osaksi kasvavaa yritystä jossa joudutaan ohjaamaan asiakkaita muihin alan yrityksiin. Toivotaan yrittäjä henkisyyttä ja ajattelu mallia jossa asiakas ei ole maksuautomaatti, vaan työt tehdään urakalla sovitussa ajassa kerralla kunnolla. Tässä olisi valmiina toimiva konsepti, asiakaskunta ja työtilat.

EI PUHELIN TIEDUSTELUJA!
Lähetä itsestäsi sähköpostilla ( rengasjanivelserviisi@oshm.fi ) vapaamuotoinen esittely, jossa kerrot itsestäsi ja miten olet elämässäsi sekaantunut henkilöautojen tekniikkaan, mitä sinusta tarkoittaa yrittäjähenkisyys ja kuinka voisit tarjota parhaan osaamisesi työllistää itsesi ajoneuvoasentajana.
Rengas ja nivel serviisi on Peräseinäjoen keskustaajamassa toimiva henkilöautojen renkaisiin ja huoltoihin erikoistunut yritys, toimin tällä hetkellä n, 200m2 tiloissa. 3 vuoden aikana asiakaskunta on vakiintunut ja yritys on saanut vahvan jalansijan Seinäjoen talous- alueella.

Työnantaja: Rengas ja nivel serviisi Sijainti: Kirkkotie 26, 61100 PERÄSEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: rengasjanivelserviisi@oshm.fi Hakemukset: rengasjanivelserviisi@oshm.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkotie 26, 61100 PERÄSEINÄJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rengas ja nivel serviisi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki , osoitteessa Kirkkotie 26, 61100 PERÄSEINÄJOKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa