Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme korjaamolle aktiivista, työtäpelkaamätöntä, asiakaspalvelu- ja myyntitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja ammattitaitoista autoasentajaa. Voit olla alan nuori ammattilainen tai jo kokeneempi konkari - osaaminen ja asenne ratkaisevat! Edellytämme alan koulutusta ja/tai näyttöjä ammattitaidosta Kuulumme valtakunnalliseen Autofit ketjuun Vapaamuotoiset hakemukset s-postiin...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lappeenranta asennus, huolto ja puhtaanapito Lappeenranta ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Heiskamo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus