Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kokki

Sokotel Oy

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme ajoneuvoasentajaa mielenkiintoiseen työympäristöön

Työtehtäviin kuuluu laajalti mopojen, moottoripyörien, henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustyöt, maalipintojen pinnoitukset, rengastyöt sekä autojen tuulilasinvaihdot, myös varaosien, renkaiden ja vanteiden myyntiä.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja työkokemusta, mutta koulutamme myös tehtäviin. B-luokan ajokortti välttämätön, A- ja C1-/C- luokan kortit mahdollista suorittaa meidän kautta.
Etsimme asiakaspalvelu- ja myyntitaitoista henkilöä, jolla on työmotivaatiota sekä kiinnostusta ja kykyä toimia itsenäisesti.

Tarjoamme kokopäivätyötä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.starthuolto.fi Työnantaja: Start Ajoneuvohuolto Oy Sijainti: Asentajankatu 2, 00880 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Niukkanen Kai, Puh: 0505249248, info@starthuolto.fi Hakemukset: Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen info@starthuolto.fi. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asentajankatu 2, 00880 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Start Ajoneuvohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Asentajankatu 2, 00880 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa