Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Motonet Espoon yhteydessä toimii nykyaikaisen autotekniikan mukaisesti varustettu kuuden nosturin monimerkkikorjaamo, jossa toimii oma yrittäjä. Autokorjaamo Servon Oy hakee palvelukseen ammattitaitoisia autonasentajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Hakijoilta odotamme: - Kykyä itsenäiseen työskentelyyn - Alan koulutusta ja työkokemusta - Hyvää asiakaspalvelua - Tietotekniikan hallintaa - Hyvää Suomen kielen taitoa Lisätietoja antaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kauniainen ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kirkkonummi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nurmijärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vihti ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Espoo asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Kauniainen asennus, huolto ja puhtaanapito Kirkkonummi asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa asennus, huolto ja puhtaanapito Vihti asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Autonasentaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus