Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Koukkupiste avaan uuden toimipisteen Espoon Olarinluomaan. Haemme nyt palvelukseen automekaanikkoa. Huoltoja emme tiloissa tee joten sinulta odotetaan kokemusta seuraavista asennuksista. Kaikkia ei tarvitse osata mutta se katsotaan eduksi. Asiakaspalvelun vuoksi suomen kieli tulee osata hyvin. Vetokoukku Defa / Calix Renkaat Tuulilasit Katsotaan eduksi jos voit tehdä tarvittassa töitä myös Helsingin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Espoo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Ramfin Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus