Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Koukkupiste avaan uuden toimipisteen Espoon Olarinluomaan. Haemme nyt palvelukseen automekaanikkoa. Huoltoja emme tiloissa tee joten sinulta odotetaan kokemusta seuraavista asennuksista. Kaikkia ei tarvitse osata mutta se katsotaan eduksi. Asiakaspalvelun vuoksi suomen kieli tulee osata hyvin. Vetokoukku Defa / Calix Renkaat Tuulilasit Katsotaan eduksi jos voit tehdä tarvittassa töitä myös Helsingin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Espoo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Ramfin Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus