Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

STERIS FINN-AQUA kehittää, valmistaa ja markkinoi prosessilaitteita lääketehtaille ja biotekniikkayrityksille. Finn-Aqua® puhdasvesitislaimet ja höyrysterilaattorit ovat alallaan käsitteitä ja yhtiöllä on vahva teknologiatausta. Yli 98 % tuotannosta suuntautuu vientiin. Tuusulassa sijaitsevassa yrityksessä työskentelee noin 140 alan ammattilaista. STERIS FINN-AQUA kuuluu kansainväliseen STERIS Corporation –yhtymään, joka on listattu New Yorkin arvopaperipörssissä. Yhtymän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hyvinkää sähkö- ja automaatioalan tehtävät Järvenpää sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kerava sähkö- ja automaatioalan tehtävät Mäntsälä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Nurmijärvi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Sipoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Tuusula sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vantaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Hyvinkää teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Järvenpää teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kerava teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Mäntsälä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nurmijärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Sipoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Tuusula teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Automaatiosuunnittelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut STERIS FINN-AQUA. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tuusula .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus