Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vahvistamme osaamistamme, ja etsimme: Automaatiokunnossapitoinsinööri, instrumentointi Vastuualueena: Instrumentoinnin päivittäisen kunnossapidon suunnittelu ja koordinointi Omien automaatioasentajien esimiehenä toimiminen Omien kunnossapitoresurssien ja alihankkijoiden työn valvonta Koordinoi instrumentointitöiden suunnittelua ja toteutusta Kehittää instrumentoinnin huolto-ohjelmia ja luotettavuutta Arvostamme: Aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta tai voimalaitosympäristöstä Tarjoamme: Asiantuntevan, kansainvälisen yrityksen tuen ja edut Loistavan mahdollisuuden kehittyä oman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Porvoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Porvoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Asennus, huolto ja puhtaanapito Porvoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiokunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Veolia Services Suomi Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa