Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Witron Logistik + Informatik GmbH on yksi maailman johtavista innovatiivisten, täysautomatisoitujen logistiikkajärjestelmien toimittajista. Olemme vahvan yrityskulttuurin omaava saksalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1971. Yli 40-vuotisen historiamme aikana olemme toteuttaneet lukuisia asiakasprojekteja ympäri maailman, ja Suomessa asiakkaitamme ovat muun muassa Atria Oy sekä SOK:n logistiikasta vastaava Inex Partners. Maailmanlaajuisesti työllistämme yli 2400 henkilöä. Suomessa olemme rekrytoineet viimeisen vuoden aikana jo 50 uutta osaajaa, ja kasvumme jatkuu edelleen.

Uuden, täysautomatisoidun tuotantolaitoksen käyttöönoton edetessä seuraaviin vaiheisiin, haemme tiimiimme Sipooseen automaatioinsinööriä varastonostureiden pariin. Oletko sinä uusi kollegamme?

Tehtävässä vastaat täysautomatisoidun logistiikkajärjestelmän käytettävyydestä ja kehityksestä omalla osa-alueellasi. Teet töitä tiiviisti asiakasrajapinnassa, toimit asiantuntijana sekä ratkaiset ongelmatilanteita teknisellä osaamisellasi. Osallistut projektin eri vaiheisiin aina asennuksesta käyttöönottoon.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta koulutusta sähkö-, automaatio- tai konetekniikan alalta. Voit olla joko työurasi alkutaipaleella tai kerryttänyt jo vuosien työhistorian - meille on tärkeintä, että suhtaudut työhösi innolla, ja olet halukas kehittämään ja kehittymään. Toimit suoraan asiakasrajapinnassa, joten toivomme, että olet palveluhenkinen, erinomaiset yhteistyö-, organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot omaava tiimipelaaja. Osaat soveltaa oppimaasi käytäntöön, ja työotteesi on oma-aloitteinen.

Tarjoamme sinulle

Witronilla sinua odottaa vakaa, pitkäaikainen ja mielenkiintoisia haasteita täynnä oleva ura huippuluokan intralogistiikan teknologian parissa. Tarjoamme monipuolisia kasvu- ja koulutusmahdollisuuksia talon sisällä niin Suomessa kuin ulkomailla.
Perheyrityksenä vältämme turhaa hierarkiaa ja pidämme organisaatiomme matalana. Kollegoiksesi saat jatkuvasti kasvavan joukon mukavia, osaavia ja toisiaan tsemppaavia työkavereita. Teemme töitä kohti yhteisiä tavoitteita tosissaan, mutta huumorin ja hyvän ryhmähengen siivittäminä.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Site Manager Antti Marttalalta. Antin tavoitat arkisin klo 9-13 välisenä aikana numerosta +358 50 300 8900.

Jätä meille hakemuksesi kotisivuillamme alla olevan linkin kautta, tai lähetä sähköpostihakemus HR Coordinator Mia Ahlqvistille, mahlqvist@witron.de. Hakemuksia käsittelemme koko ajan, ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä.

Web-osoite: http://www.witron.de/en/ Työnantaja: Wioss Witron On Site Services GmbH Sijainti: Keuksuontie 1, 04220 KERAVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mia Ahlqvist, Puh: 0503065153, mahlqvist@witron.de Hakemukset: https://recruitingapp-5103.de.umantis.com/Vacancies/613/Application/CheckLogin/2 Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keuksuontie 1, 04220 KERAVA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Wioss Witron On Site Services GmbH. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sipoo , osoitteessa Keuksuontie 1, 04220 KERAVA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa