Banner High Metal Group

Työpaikkakuvaus

High Metal Group hakee kasvun tekijöitä!

Liiketoimintamme kasvaessa ja kansainvälistyessä haemme High Metal Groupin (HMG) tiimiin uusia innostuneita ja innostavia kasvun tekijöitä. HMG koostuu emoyhtiö Hakaniemen Metalli Oy:stä ja tytäryhtiö High Metal Production Oy:stä. HMG on perheyritys, joka on yli 60 vuoden ajan erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille. Olemme laserhitsauksen ja –leikkauksen alalla Suomen pioneeri ja tarjoamme asiakkaille kokonaispalvelua, jossa tuotekehitys, valmistus sekä automaatio, teollinen internet ja robotiikka tukevat toinen toisiaan.

Olemme hankkineet 2014 MKT Dairy –liiketoiminnan, joka keskittyy HMG:n suunnittelemien juustonvalmistuslaitteiden toimituksiin, automaatioon ja palveluihin. Haemme koko ajan HMG brandin alle uusia liiketoimintoja ja omia tuotteita, jotka perustuvat vahvaan osaamiseemme. Liikevaihtomme vuonna 2016 tulee olemaan n. 6 M€ ja haemme merkittävää kasvua lähivuosina kaikissa liiketoiminnoissa. Olemme panostaneet runsaasti uusiin tuotantoteknologioihin, joista viimeisimpänä uuteen 3D-laserkeskukseen. Omaa henkilöstöä meillä on n. 30 ja käytämme paljon yhteistyökumppaneita.

Tutustu työskentelyyn High Metal Groupilla >>

Automaatioinsinööri

Olet automaatioalan ammattilainen, jolla on kokemusta erityyppisten mekaanisten kokokoonpanojen ja automaation yhdistämisestä. Toimenkuva on monipuolinen yhdistelmä suunnittelu, tuotekehityksen ja valmistuksen parissa, jossa toimit osaamisalueesi asiantuntijana ja neuvonantajana sidosryhmien suuntaan. Tehtävään kuuluu koneiden ja konelinjojen sähkö- ja automaatiosuunnittelu. Ohjelmointityöt, testaukset sekä käyttöönotot asiakkaiden luona sisältyvät luonnollisesti tehtävään. Sähköasennustöiden ja automaatiokeskusten valmistamisen osaaminen on merkittävä etu tehtävässä. Tunnet hyvin eri anturityypit sekä toimilaitteet, sekä kokemusta elintarvike- ja kuljetinpuolen projekteista pidämme suurena etuna.

Odotamme sinulta vahvoja näyttöjä ja halua kehittyä yrityksen mukana ja edellytämme kokemuksen ja osaamisen suhteen seuraavaa:
- Soveltuvaa tekniikan alan tutkintoa
- Prosessiautomaation hallintaa
- Logiikkajärjestelmien tuntemusta (esim. Siemens S5, S7, ELAU tms.)
- Automaatiojärjestelmien sekä tietotekniikan tuntemista
- Sähkötyöturvallisuusmääräyksien ja koneturvallisuusdirektiivien tuntemista
- Konkreettista näyttöä automaation ja mekaanisten kokoonpanojen yhdistämistä
- Englannin kielen osaamista

Olemme juuri uudistamassa kasvustrategiaamme ja tarvitsemme nyt kasvun mahdollistamiseksi hyviä tyyppejä mukaan kasvavaan tiimiimme. Edellytämme uusilta avainhenkilöiltämme vahvan osaamisen lisäksi hyvää ja innostunutta asennetta ja halua kasvaa ja kehittyä yhdessä meidän kanssamme. Työtoverina olet ulospäin suuntautunut ja helposti lähestyttävä, ja luot ympärillesi positiivista ja kannustavaa tekemisen meininkiä ja ilmapiiriä.

Työnantaja: High Metal Group Sijainti: Linjatie 3, 01260 Vantaa Ilmoitus jätetty: 09.01.2017 Haku päättyy: 26.02.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Linjatie 3, 01260 Vantaa


Tämä työpaikka, Automaatioinsinööri, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 09.01.2017 ja sen on julkaissut High Metal Group. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.02.2017. Työpaikka sijaitsee Vantaa , osoitteessa Linjatie 3, 01260 Vantaa .