Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee runsaat 750 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

Haemme Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen

automaatioinsinööriä

vastaamaan jätteenkäsittelykeskuksen automaatiojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä käyttöhenkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa sekä haastavia, mielenkiintoisia projekteja. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Käsittelykeskuksen päätoiminnot koostuvat biojätteen käsittelylaitoksista, uusiutuvan energian tuotantolaitoksista sekä alueen energiaverkkojen ja kaasun- ja vesienhallinnan järjestelmistä. Toimit asiantuntijana käyttö- ja kunnossapitotehtävistä vastaaville.

Tehtäviin kuuluvat muun muassa
- automaatioon liittyvät tuki- ja asiantuntijatehtävät, operatiiviseen toimintaan osallistuminen
- ohjaus- ja valvontajärjestelmien kehittäminen sekä hankintojen toteuttaminen
- vastuualueen ylläpito- ja huoltotoiminnan suunnittelu, toteuttaminen ja valvonta
- investointeihin ja hankintoihin osallistuminen, järjestelmien rakennuttamisen valvonta
- ostopalveluna hankittavien työsuoritusten hankinta, valvonta ja sopimuksenmukaisuuden seuranta
- vastuualueen kuluseuranta ja raportointi.

Sinulla on automaatioinsinöörin tutkinto ja kokemusta teollisuuden tuotanto- ja automaatiojärjestelmistä. Sinulla on myös käytännön kokemusta järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Katsomme eduksi kokemuksen voimalaitoksista ja räjähdysvaarallisista tiloista. Arvostamme myös sähköalan työkokemusta.

Työskentelet osana alueen tukitehtäviä ja toimit tiiviissä yhteistyössä alueen eri prosessien työntekijöiden ja urakoitsijoiden kanssa. Arvostamme käytännöllistä ja järjestelmällistä otetta työtehtäviin, oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoja sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja hyviä IT-taitoja.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan, tehtävien vaativuuden arviointiin perustuvan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Jukka Salmela, puh. 045 657 7979, jukka.salmela@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.10.2016 klo 15.00 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?88b3d001

Web-osoite: http://www.hsy.fi Työnantaja: Helsingin seudun ympäristöpalvelut-kuntayhtymä HSY Sijainti: Ämmässuontie 8, 02820 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Jukka Salmela, puh. 045 657 7979, jukka.salmela@hsy.fi. Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?88b3d001 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ämmässuontie 8, 02820 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin seudun ympäristöpalvelut-kuntayhtymä HSY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Ämmässuontie 8, 02820 ESPOO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa