Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Nyt etsimme joukkoomme
 
AUTOMAATIO-OSAAJA/TEKNINEN MYYJÄ
 
Työssäsi vastaat mm. asiakasneuvonnasta, tuote- ja palvelutarjouksista, asiakasratkaisujen valmisteluista sekä asiakkaiden kontaktoinnista puhelimitse. Puhelin on tärkein työkalusi ja työskentely tapahtuu toimistollamme Vantaalla.
Sinulla on teknisen alan koulutus, esimerkiksi koneautomaatio/automaatioinsinööri ja sujuva englannin kielen taito. Kokemus teknisestä myyntityöstä ja/tai teknisestä tuesta ja ratkaisuista liittyen pneumatiikkaan on edellytys työssä onnistumiselle. Prosessiautomaation tuntemus katsotaan eduksi. Henkilönä olet myyntihenkinen, tartut toimeen oma-aloitteisesti ja viet asiat päätökseen.
Tarjoamme sinulle menestyvän kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuuden kehittyä alamme huipuksi. Toimipaikkasi on pääkonttorissamme Vantaalla. Tutustu www.festo.com
Lisätietoja tehtävästä antavat Festossa Tarja Hynninen, puh. 0400937900 sekä konsultti Juha Saastamoinen, puh. 0405755566.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse tai ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta ma 24.10.2016 mennessä.

FESTO on johtavassa asemassa oleva maailmanlaajuinen automaatioalan konserni, jonka keskuspaikka sijaitsee Esslingenissä, Saksassa. Omia yhtiöitä Festolla on 61 maassa ja henkilöstön määrä on yli 18 000. Konsernin liikevaihto on yli 2,5 miljardia euroa. Festo tunnetaan teollisuusautomaation suunnannäyttäjänä. Myymme ja markkinoimme pneumatiikkakomponentteja, sähköservoja ja -akseleita, prosessiautomaatiota, järjestelmiä sekä automaatiokokonaisuuden erityisosaamista. Suunnittelemme ja toimitamme automaation oppimisympäristöjä oppilaitoksille peruskouluista yliopistoihin. Festo Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1977 lähtien. Pääkonttorimme sijaitsee lentokentän läheisyydessä Vantaalla.

Työnantaja: Festo Sijainti: Mäkituvantie 9, 01510, Vantaa, Suomi Yhteystiedot: Tarja Hynninen, 0400937900 Hakemukset: hakemukset@jpsmanagement.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mäkituvantie 9, 01510, Vantaa, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatio-osaaja / Tekninen myyjä, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Festo. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Mäkituvantie 9, 01510, Vantaa, Suomi .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa