Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RenttneR Oy on ammattitaitoinen, laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut henkilöstötalo. Laaja verkostomme, kattava kokemus sekä intohimoinen suhteemme alaan takaavat työmme laadun ja parhaat mahdolliset tulokset. Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista Automaalaria. Hakijalta edellytämme automaalarin perustutkintoa tai muuten hankittuja vastaavia tietoja ja taitoja. Hakijalta odotamme: - Aiempaa kokemusta ajoneuvojen maalauksesta - Kykyä toimia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tampere ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tampere rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere talonrakennus ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut RenttneR Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa