Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Teollisuusverhoilija asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme kolarikorjauksiin ja automaalauksiin erikoistunut vauriokorjaamo. Haemme nyt autopeltiseppää kolarivauriokorjaustehtäviin. Myös autonasentajat huomioidaan. Yhteydenotot ja tarkemmat tiedot Kari Pentikäinen puh. 050 5520 310 e-mail: kari.pentikainen@dnainternet.net...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kuopio ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kuopio asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Automaalaamo Kari Pentikäinen Oy Y-tunnus 1780316-8 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) Rinnakkaistoiminimet Kolarikorjaamo Pentikäinen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, korimekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Automaalaamo Kari Pentikäinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70460 - Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus