Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Motivoitunut ja kehittymishaluinen Autolukkoseppä Autolukkosepäntyöt ovat sinulle tuttuja hommia ja asennukset onnistuvat paikasta ja mahdollisista haasteista riippumatta. Olet valmis liikkumaan yrityksemme autolla itsenäisesti ympäri pääkaupunkiseutua ja juoksemaan ylimääräiset metrit asiakkaan tyytyväisyyden sekä lisämyynnin vuoksi. Työssäsi tarvittavaa yrittäjämäistä asennetta emme voi ylikorostaa! Autolukkotöiden lisäksi hoidat asiakaspalvelua Helsingin kivijalkamyymälässä. Haluat oikeasti auttaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki muut käsityöalan tehtävät Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autolukkoseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Autonavaimet.fi Suomi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus