Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

SMD koneen hoitaja

Adecco Finland

Finland

Myynninsuunnittelija

Toyota Auto Finland Oy

01450 - Vantaa

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Motivoitunut ja kehittymishaluinen Autolukkoseppä Autolukkosepäntyöt ovat sinulle tuttuja hommia ja asennukset onnistuvat paikasta ja mahdollisista haasteista riippumatta. Olet valmis liikkumaan yrityksemme autolla itsenäisesti ympäri pääkaupunkiseutua ja juoksemaan ylimääräiset metrit asiakkaan tyytyväisyyden sekä lisämyynnin vuoksi. Työssäsi tarvittavaa yrittäjämäistä asennetta emme voi ylikorostaa! Autolukkotöiden lisäksi hoidat asiakaspalvelua Helsingin kivijalkamyymälässä. Haluat oikeasti auttaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki muut käsityöalan tehtävät Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autolukkoseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Autonavaimet.fi Suomi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus