Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Motivoitunut ja kehittymishaluinen Autolukkoseppä

Autolukkosepäntyöt ovat sinulle tuttuja hommia ja asennukset onnistuvat paikasta ja mahdollisista haasteista riippumatta. Olet valmis liikkumaan yrityksemme autolla itsenäisesti ympäri pääkaupunkiseutua ja juoksemaan ylimääräiset metrit asiakkaan tyytyväisyyden sekä lisämyynnin vuoksi. Työssäsi tarvittavaa yrittäjämäistä asennetta emme voi ylikorostaa!

Autolukkotöiden lisäksi hoidat asiakaspalvelua Helsingin kivijalkamyymälässä. Haluat oikeasti auttaa asiakkaita ratkaisemaan heidän ongelmansa järkevimmällä tavalla sekä auttaa heitä välttämään ongelmat myös tulevaisuudessa. Osallistut joustavasti pienen yrityksen kaikkiin tehtäviin. Nopeasti kehittyvässä yrityksessä lopullinen työnkuva muovautuu oman osaamisesi mukaan. Vastuuta ja monipuolisia työtehtäviä on tarjolla niin paljon kuin olet itse valmis vastaanottamaan.

Lue lisää osoitteesta www.autonavaimet.fi/rekrytointi

Web-osoite: http://www.autonavaimet.fi Työnantaja: Autonavaimet.fi Suomi Sijainti: Toinen Linja 23, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Henrik Harberg, CEO, Puh: 0505562299, henrik@autonavaimet.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Toinen Linja 23, 00530 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autolukkoseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Autonavaimet.fi Suomi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Toinen Linja 23, 00530 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa