Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ajoneuvojen huolto ja lisävarusteiden asennus. Edellytämme ajoneuvosähkö osaamista, sähköisten lisävarusteiden sekä polttoainelämmittimien Webasto ja Eeberspächer asennuskokemusta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Raisio asennus, huolto ja puhtaanapito Raisio ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi AUTOLIFE OY Y-tunnus 2189844-6 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) Rinnakkaistoiminimet Thermoteam

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Autolife Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus