Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Ajoneuvojen huolto ja lisävarusteiden asennus. Edellytämme ajoneuvosähkö osaamista, sähköisten lisävarusteiden sekä polttoainelämmittimien Webasto ja Eeberspächer asennuskokemusta.

Web-osoite: http://www.autolife.fi Työnantaja: Autolife Oy Sijainti: Haikankatu 5, 21200 RAISIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Vesa Knuutila, 0503553560, huolto@autolife.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Haikankatu 5, 21200 RAISIO

Yritystiedot

Toiminimi autolife Y-tunnus 2189844-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Autolife Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio , osoitteessa Haikankatu 5, 21200 RAISIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa