Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijä Helolle Hankoon

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Stadin ruokataksi hakee riveihinsä uusia, palveluhenkisiä kuskeja viikonloppuöihin ja vaihtelevasti myös muihin ajovuoroihin. Palvelemme asiakkaitamme Kehä I -alueen sisäpuolella ja toimitamme yhteistyökumppaneiltamme herkullisia ravintola-annoksia niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Työ soveltuu hyvin myös opiskelijalle ja ainoa asia mitä vaadimme sinulta on oman auton käyttömahdollisuus. Työn luonteen vuoksi toivomme sinulta suomen kielen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kevyt tavaraliikenne Vattuniemi() jakelutehtävät ja postitus Vattuniemi() kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokalähetti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.09.2016 ja sen on julkaissut Aitoa Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vattuniemi (00210) .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus