Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Ilmoitus jätetty 10.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Stadin ruokataksi hakee riveihinsä uusia, palveluhenkisiä kuskeja viikonloppuöihin ja vaihtelevasti myös muihin ajovuoroihin. Palvelemme asiakkaitamme Kehä I -alueen sisäpuolella ja toimitamme yhteistyökumppaneiltamme herkullisia ravintola-annoksia niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Työ soveltuu hyvin myös opiskelijalle ja ainoa asia mitä vaadimme sinulta on oman auton käyttömahdollisuus. Työn luonteen vuoksi toivomme sinulta suomen kielen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kevyt tavaraliikenne Vattuniemi() jakelutehtävät ja postitus Vattuniemi() kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokalähetti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.09.2016 ja sen on julkaissut Aitoa Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa