Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

(In English below) Helsingissä kesäkuussa 2015 avautunut foodora on kuljetuspalvelu maailman suosikkiravintoloille. Palvelumme avulla asiakkaat voivat tilata ruokaa netistä mitä tahansa tilaisuutta varten: lounasta työpaikalle, illallista kotiin, sekä arkeen että juhlaan. Panostamme ruoan laatuun, nopeaan palveluun ja ympäristöystävällisyyteen. foodora on yksi maailman nopeimmin kasvavia yrityksiä- palvelu pyörii jo 30 kaupungissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kevyt tavaraliikenne Helsinki jakelutehtävät ja postitus Helsinki kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autolähetti, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Foodora Finland Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus