Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ammattitaitoista autonasentajaa. Työntekijän on oltava ripeä, oma-aloitteinen ja joustava. Toimimme Helsingin Taksihuoltona, joten yllämainitut kriteerit on täytyttävä. Perushuollot. ja korjaukset pitää olla hallussa. Vikadiaknostiikka taito eduksi. Suomen Kielen taito vaaditaan sekä vähintään b-ajokortti. Paikka on vakituinen koeajan jälkeen. Tarjoamme uudet ja nykyaikaiset työtilat jatkuvasti kasvavassa Autohuoltoketjussa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autokorjaamo Viinikka Oy Y-tunnus 2205491-5 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) Rinnakkaistoiminimet Helsingin Taksihuolto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Autokorjaamo Viinikka Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa