Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Autohuolto Nykänen (Mekonomen autohuolto Tuusula) etsii pätevää monimerkki mekaanikkoa. Mm. seuraavat tehtävät kuuluvat meillä mekaanikon töihin: -määräaikaihuollot/vuosihuollot, valmistajian ohjeiden mukaan -kytkimien vaihdot -jakopäänhihnan vaihdot -jakoketjun vaihdot -diagnostiikka, laitteet BOSCH ja AUTOLOGIC -perus sähkötyöt -autodatan käyttö korjauksissa -autofutur osaaminen lasketaan eduksi -asiakaspalvelu/huoltojen varaaminen työnjohtajan ollessa poissa -yms Haetaan siis osaavaa mekaanikkoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusula ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tuusula koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autohuolto Nykänen Oy Y-tunnus 0298006-5 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Autohuolto Nykänen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus