Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan osa-aikaista autofiksaajaa. Työaika noin 50-80% Työaika klo 9-17 välillä. Edellytykset: - Tarkkuus ja huolellisuus - Ripeys - Asiakaspalvelutaidot - Kyvyn tehdä myös itsenäisesti Tarjoamme: - Viihtyisän työympäristön - Mukavan työn hyvillä koneilla ja laitteilla ja menetelmillä - Mahdollisuuden kehittyä alalla huippuammattilaiseksi Hakemuksen sähköpostiin: hannele.laitinen@rajalagroup.com Mahdolliset puhelut: 044 588 9700...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kokkola ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autofiksaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rajala Group. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus