Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan osa-aikaista autofiksaajaa. Työaika noin 50-80% Työaika klo 9-17 välillä. Edellytykset: - Tarkkuus ja huolellisuus - Ripeys - Asiakaspalvelutaidot - Kyvyn tehdä myös itsenäisesti Tarjoamme: - Viihtyisän työympäristön - Mukavan työn hyvillä koneilla ja laitteilla ja menetelmillä - Mahdollisuuden kehittyä alalla huippuammattilaiseksi Hakemuksen sähköpostiin: [email protected] Mahdolliset puhelut: 044 588 9700...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kokkola ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autofiksaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rajala Group. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kokkola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus