Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan osa-aikaista autofiksaajaa. Työaika noin 50-80% Työaika klo 9-17 välillä. Edellytykset: - Tarkkuus ja huolellisuus - Ripeys - Asiakaspalvelutaidot - Kyvyn tehdä myös itsenäisesti Tarjoamme: - Viihtyisän työympäristön - Mukavan työn hyvillä koneilla ja laitteilla ja menetelmillä - Mahdollisuuden kehittyä alalla huippuammattilaiseksi Hakemuksen sähköpostiin: hannele.laitinen@rajalagroup.com Mahdolliset puhelut: 044 588 9700...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kokkola ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kokkola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autofiksaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rajala Group. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa