Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Autodata Oy Nordic edustaa Suomessa, Balttiassa ja Ruotsissa Autodata Ltd:n tuotteita autokorjaamoiden ja katsastusasemien käyttöön.

Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme teknistä tuotepäällikköä (Technical product manager) kehittämään omalta osaltaan toimintaamme ja vahvistamaan asemaamme toimialan johtavana teknisen tiedon toimittajana.

Työskentelemme dynaamisessa työympäristössä Pälkäneellä ja teemme tiivistä yhteistyötä päämiehemme Autodata Ltd:n (UK) kanssa.

Työn sisältö ja vastuualueet

Tekninen tuotepäällikkö vastaa omalta osaltaan yhteistyösuhteista alan toimijoihin, järjestää koulutustilaisuuksia, tuottaa infomateriaalia jälleenmyyntiorganisaation käyttöön sekä autoteknisten tukitehtävien hoitamisesta yhdessä asiakaspalvelumme kanssa.

Toivottu osaaminen

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta autokorjaamoalasta, mieluiten työnjohtajatehtävistä. Olet oma-aloitteinen, tarkka, tehokas ja järjestelmällinen. Työskentelet mielellään itsenäisesti suurten, monimutkaisten kokonaisuuksien kanssa ja ongelmanratkaisu on sinulle ominaista. Olet myös ehdottomasti joukkuepelaaja.

Edellytyksenä tehtävien menestyksekkäälle hoitamiselle on ajoneuvotekniikan insinöörin koulutus tai vastaava pätevyys. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa ruotsin- ja englanninkielen osaamista, sillä sisäisesti ja yhteistyössä järjestelmätoimittajamme kanssa käytämme suomea, ruotsia ja englantia.

Tarjoamme sinulle paljon vastuuta, sopivasti haasteita ja mukavan työympäristön.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole ripeä ja laita hakemus viipymättä liikkeelle. Muista myös lisätä palkkatoivomuksesi.

Yhteystiedot

Tarkempia tietoja toimesta antaa Jouni Mikkola, puh. 020 7851 100 tai s-posti rekry@autodata.fi

Työnantaja: Autodata Oy Nordic Sijainti: PL 29, Onkkaalantie 71, 36601 PÄLKÄNE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Jouni Mikkola, 0207851100, rekry@autodata.fi Hakemukset: rekry@autodata.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: PL 29, Onkkaalantie 71, 36601 PÄLKÄNE

Yritystiedot

Toiminimi Autodata Oy Nordic Y-tunnus 0427182-8 Toimiala Verkkoportaalit Rinnakkaistoiminimet Autodata Baltic, AON Autoportaali

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 012 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

278 000 € 8 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

14 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen tuotepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Autodata Oy Nordic. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pälkäne , osoitteessa PL 29, Onkkaalantie 71, 36601 PÄLKÄNE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa