Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Autodata Oy Nordic edustaa Suomessa, Balttiassa ja Ruotsissa Autodata Ltd:n tuotteita autokorjaamoiden ja katsastusasemien käyttöön. Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme teknistä tuotepäällikköä (Technical product manager) kehittämään omalta osaltaan toimintaamme ja vahvistamaan asemaamme toimialan johtavana teknisen tiedon toimittajana. Työskentelemme dynaamisessa työympäristössä Pälkäneellä ja teemme tiivistä yhteistyötä päämiehemme Autodata Ltd:n (UK) kanssa. Työn ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Pälkäne teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pälkäne markkinointi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pälkäne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autodata Oy Nordic Y-tunnus 0427182-8 Toimiala Verkkoportaalit Rinnakkaistoiminimet Autodata Baltic, AON Autoportaali

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen tuotepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Autodata Oy Nordic. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pälkäne . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus