Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kasvavaan joukkoomme Pääkaupunkiseudulle Autoasentajaa / Autosähköasentajaa Sinulta löytyy sosiaalista silmää sekä kykyä kommunikoida uusien ihmisten kanssa, rautainen asenne sekä halu ja kyky tehdä asian viimeisen päälle. Työtehtävänä on liikenneturvallisuustekniikan asentaminen raskaaseen kalustoon sekä työkoneisiin. Odotamme sinulta lisäksi o Ratkaisukeskeistä ajattelutapaa o Kokemusta ajoneuvojen / raskaan kaluston asennus- tai korjaustöistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Espoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo sähköalan työt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autoasentaja / Autosähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Katveturva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus