Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme raskaan kaluston hinausauton kuljettajaa. Työtä tehdään läpi vuoden kellon ympäri ja säästä riippumatta. Työskentelet ajoittain haastavissa olosuhteissa, minkä vuoksi edellytämme valittavalta kuljettajalta hyvää fyysistä kuntoa. Työ sopii sinulle, jos pystyt mukautumaan vaihteleviin työtehtäviin ja vaihtelevaan työrytmiin. Toimit tehokkaasti ja järkevästi ajoittaisen kiireen yllättäessä mutta et jää seisoskelemaan tumput suorina ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kuopio raskas tavaraliikenne Kuopio kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Kuopio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Auto Rent Oy Y-tunnus 0668652-5 Toimiala Autojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vuokraus ja leasing Rinnakkaistoiminimet Savon aluehinaus, Mikko Pesukarhut, KYMEN ALUEHINAUS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hinausautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Auto Rent Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa