Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Varastotyöntekijä Helolle Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAETAAN AUTO- JA PYÖRÄLÄHETTEJÄ Olemme elämämme matkalla - tule mukaan! Me täällä foodoralla tuomme hyvää ruokaa arkeen - ja koko tarina lähtee kuljettajistamme. Kuljettajat ovat ne, jotka noutavat ruuan paikallisista ravintoloista ja vievät ruuat asiakkaillemme ympäri kaupunkia. Saatat olla energiaa pursuava opiskelija, joka etsii hauskaa tapaa tienata ylimääräistä rahaa, taikka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Mynämäki muut logistiikka-alan työt Naantali muut logistiikka-alan työt Nousiainen muut logistiikka-alan työt Pöytyä muut logistiikka-alan työt Raisio muut logistiikka-alan työt Rusko muut logistiikka-alan työt Turku muut logistiikka-alan työt Aura muut logistiikka-alan työt Kaarina muut logistiikka-alan työt Lieto kevyt tavaraliikenne Mynämäki kevyt tavaraliikenne Naantali kevyt tavaraliikenne Nousiainen kevyt tavaraliikenne Pöytyä kevyt tavaraliikenne Raisio kevyt tavaraliikenne Rusko kevyt tavaraliikenne Turku kevyt tavaraliikenne Aura kevyt tavaraliikenne Kaarina kevyt tavaraliikenne Lieto jakelutehtävät ja postitus Mynämäki jakelutehtävät ja postitus Naantali jakelutehtävät ja postitus Nousiainen jakelutehtävät ja postitus Pöytyä jakelutehtävät ja postitus Raisio jakelutehtävät ja postitus Rusko jakelutehtävät ja postitus Turku jakelutehtävät ja postitus Aura jakelutehtävät ja postitus Kaarina jakelutehtävät ja postitus Lieto muut logistiikka-alan työt kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Auto-/pyörälähetti, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Foodora Finland Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus