Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Veho-konserni on Suomen johtava autokaupan konserni, joka toimii myös Baltiassa ja Ruotsissa. Veho perustettiin vuonna 1939 Mercedes-Benzin maahantuojaksi Suomeen. Tänä päivänä konsernilla on useita päämiehiä ja sen liiketoiminta koostuu sekä henkilöautojen että hyötyajoneuvojen maahantuonnista, vähittäismyynnistä ja huoltotoiminnasta. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli 1 071 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä joulukuun 2015 lopussa oli 1 859.

Auto-Bon Oy maahantuo, markkinoi ja myy jälleenmyyjäverkostonsa välityksellä Citroen henkilö- ja tavara-autoja, niiden varaosia, tarvikkeita ja niihin kytkeytyviä palveluita kuluttajille. Auto-Bon Oy on Veho Oy Ab:n tytäryhtiö ja sillä on koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto.

Haemme Auto-Bonille määräaikaiseen työsuhteeseen

MARKKINOINTIASSISTENTTIA

Tehtävässä vastaat Citroenin markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä markkinointipäällikön kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä mainos-, media- ja tapahtumatoimistojen kanssa. Lisäksi ylläpidät Citroenin verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia sekä tuot panoksesi niiden kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluu myös mallistoesitteiden ja myymälämateriaalien koordinointi, tehdasraportointi, web-analytiikka, kuukausittainen markkinoinnin raportointi kentälle sekä muita markkinoinnin päivittäisiä tehtäviä.

Olet kotimaan markkinoilla avainroolissa Citroen-tuotemerkin kehittämisessä ja kokonaan uuden DS-automerkin lanseerauksessa.

Hakemamme henkilö on hiljattain valmistunut KTM tai tradenomi, joka on motivoitunut osoittamaan kykynsä ja päämäärätietoisuutensa. Aiempi kokemus markkinoinnin tehtävistä katsotaan eduksi. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä markkinoinnin ammattilaiseksi osaavassa tiimissä kiinnostavien ja tunnettujen tuotemerkkien parissa. Pääset myös toteuttamaan markkinointia laajasti monikanavaisessa ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Mikko Sinisalo torstaina 27.10. klo 13-15, puh. 010 569 6046.

Hae tehtävää täyttämällä hakemuslomake osoitteessa http://bit.ly/markkinointiassistentti 31.10.2016 mennessä ja kerro hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Web-osoite: http://www.citroen.fi/citroen-maailma/auto-bon-oy/ Työnantaja: Auto-Bon Oy Sijainti: Mäkituvantie 3, 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Mikko Sinisalo, puh. 010 569 6046 (to 27.10. klo 13-15) Hakemukset: http://bit.ly/markkinointiassistentti Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mäkituvantie 3, 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Auto-Bon Oy Y-tunnus 1068382-9 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Vihdintien Autotalo

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

52 844 000 € -11 %

Liiketoiminnan tulos

-342 000 € 62 %

Henkilöstö

23 1

Liikevoitto-%

-1 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Auto-Bon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Mäkituvantie 3, 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa