Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Helsinki

Amnesty International Suomen osasto

00100 - Helsinki

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

VENDOR CO-ORDINATOR (RECRUITER), SEMANTIX, HELSINKI

Studentwork

Helsinki

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Autismisäätiö on voittoa tavoittelematon asiantuntijaorganisaatio. Tuotamme asiantuntevia ja monipuolisia palveluja nuorille ja aikuisille, joilla on jokin neuropsykiatrinen diagnoosi, kuten autismi, Aspergerin oireyhtymä, ADHD, ADD, Touretten oireyhtymä tai piirteitä edellä mainituista. Valmentaja Etsimme joukkoomme valmentajaa Vallilan valmennuskeskukseen. Vallilan valmennuskeskus on osa Autismisäätiön ohjaus- ja valmennuspalveluiden toimialaa. Vallilan valmennuskeskus tuottaa palveluita aikuisille ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Helsinki liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autismisäätiö Y-tunnus 1569797-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Autismisäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus