Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Autismisäätiö on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon asiantuntijaorganisaatio. Tuotamme asiantuntevia ja monipuolisia palveluja nuorille ja aikuisille, joilla on jokin neuropsykiatrinen diagnoosi, kuten autismi, Aspergerin oireyhtymä, ADHD, ADD, Touretten oireyhtymä tai piirteitä edellä mainituista. Palveluksessamme työskentelee lähes 300 työntekijää, joista Pirkanmaalla on noin 40.

Pirkanmaan ohjaus- ja valmennuspalvelut tuottavat muun muassa erimuotoisia päivä- ja työtoiminnan palveluita, työ- ja opiskeluvalmennusta, tuetun asumisen palveluita, perhetyötä, sekä yksilövalmennusta. Tarjoamme myös terveydenhuollon palveluita, työ- ja toimintakyvyn arviointeja, sekä koulutamme ja tarjoamme konsultaatiota.

Toimintamme laajentuessa ja asiakasmäärän lisääntyessä, haemme moniammatilliseen työryhmäämme vastaavaa toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toteuttamaan yksilövalmennusta ja arviointeja, sekä kehittämään ja markkinoimaan toimintaterapiapalveluitamme. Edellytämme valitulta henkilöltä toimintaterapeutin AMK-tutkintoa, reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta, kehittämismyönteisyyttä, sekä kykyä monimuotoiseen tiimityöskentelyyn.

Valmennuksellinen, kuntouttava ja ratkaisukeskeinen työte on avainasemassa työssä menestymisessä. Kiinnostuneisuus neuropsykiatrisia oireyhtymiä ja aktiivista neurokognitiivista kuntoutusta kohtaan, mahdollisesti myös kokemus autismin kirjon tai neuropsykiatristen henkilöiden kanssa työskentelystä luovat hyvän pohjan työssä onnistumiselle. Työaika painottuu arkipäiviin kello 8-18 välille, harvakseltaan työ voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Käytössämme on koeaika. Ajokortti on etu, sillä arviointeja, yksilövalmennusta yms. toteutetaan kaikissa Autismisäätiön Pirkanmaan toimipisteissä, sekä asiakkaan omassa asuinympäristössä ja työ on liikkuvaa ja itsenäistä.

Päävastuisiin kuuluvat muun muassa henkilökohtaisen ammatillisen pätevyyden mukaisista tehtävistä vastaaminen ja kehittäminen, arviointien tekeminen, moniammatillisen yhteistyön ja verkostotyön toteuttaminen, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, asiakkaiden valmentavan toiminnan suunnittelu ja kehittäminen, asiakkaiden päivittäisen toiminnan ohjaaminen, päivittäisraportointi ja kirjaaminen, ammattitaidon ylläpitäminen, sekä toiminnan ja työyksikön kehittäminen.

Autismisäätiö tarjoaa henkilöstölleen laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, innovatiivisen ja kasvavan organisaation, sekä mielenkiintoisen ja tapahtumarikkaan työn. Autismisäätiö on savuton työyhteisö.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, vaikka hakuaika ei olisi vielä päättynyt. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Web-osoite: http://www.autismisaatio.fi Työnantaja: Autismisäätiö Sijainti: Vehnämyllynkatu 10, 33560 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anna Lång, 044 780 8584, anna.lang@autismisaatio.fi Hakemukset: Hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteella: anna.lang@autismisaatio.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vehnämyllynkatu 10, 33560 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Autismisäätiö Y-tunnus 1569797-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Autismisäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Vehnämyllynkatu 10, 33560 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa