Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Autismisäätiö on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon asiantuntijaorganisaatio. Tuotamme asiantuntevia ja monipuolisia palveluja nuorille ja aikuisille, joilla on jokin neuropsykiatrinen diagnoosi, kuten autismi, Aspergerin oireyhtymä, ADHD, ADD, Touretten oireyhtymä tai piirteitä edellä mainituista. Palveluksessamme työskentelee lähes 300 työntekijää.

Myyrmäen päivätoimintayksikkö on tarkoitettu voimakasta tukea tarvitseville autismin kirjon henkilöille. Tarjoamme asiakkaalle hänen erityispiirteet huomioivan toimintaympäristön, jossa panostetaan kommunikaatiotaitojen, fyysisen toimintakyvyn ja päivittäiseen elämään liittyvien taitojen kehittymiseen sekä ylläpitämiseen. Luovien toimintojen, liikunnan ja ryhmä- ja yksilötoimintojen avulla pyritään takaamaan asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Haemme työyhteisöömme suomen kielen taitoista ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden päivittäisten toimintojen ohjaaminen, päivittäisraportointi ja kirjaaminen sekä toiminnan ja työyksikön kehittäminen yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa.

Päivätoimintayksikkö on avoinna arkisin klo 7-16.30, joten työaika vaihtelee - ollen keskimäärin 7 tuntia 40 minuuttia päivässä. Työpiste sijaitsee Myyrmäessä, mutta päivä saattaa alkaa tai loppua myös muualla pääkaupunkiseudulla, sillä työntekijämme saattavat osallistua asiakkaiden kuljetuksiin.

Arvostamme/edellytämme:
- lääkeosaamista
- kokemusta työskentelystä autismin kirjon ja/tai kehitysvammaisten henkilöiden kanssa
- asiakaslähtöistä työotetta
- joustavuutta, yhteistyökykyä ja kykyä sitoutua työyhteisön yhteisiin sopimuksiin
- puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomenetelmien tuntemusta
- vähintään kouluasteista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa

Tarjoamme henkilöstöllemme:
- kehittyvän organisaation
- laaja-alaiset koulutusmahdollisuudet
- säännöllisen ryhmätyönohjauksen
- toimivan työterveyshuollon
- savuttoman työympäristön

Ennen koeajan päättymistä on valitun esitettävä hyväksytty työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Web-osoite: http://www.autismisaatio.fi Työnantaja: Autismisäätiö Sijainti: Liesikuja 7 B, 01600 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yksikön esimies Liisa Vuokila, p. 044 203 3495, liisa.vuokila@autismisaatio.fi Hakemukset: Hakemukset liitteineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: liisa.vuokila@autismisaatio.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Liesikuja 7 B, 01600 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Autismisäätiö Y-tunnus 1569797-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Autismisäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Liesikuja 7 B, 01600 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa