Duunitori suosittelee
Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Autismisäätiö on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon asiantuntijaorganisaatio. Tuotamme asiantuntevia ja monipuolisia palveluja nuorille ja aikuisille, joilla on jokin neuropsykiatrinen diagnoosi, kuten autismi, Aspergerin oireyhtymä, ADHD, ADD, Touretten oireyhtymä tai piirteitä edellä mainituista. Palveluksessamme työskentelee lähes 300 työntekijää. Myyrmäen päivätoimintayksikkö on tarkoitettu voimakasta tukea tarvitseville autismin kirjon henkilöille. Tarjoamme asiakkaalle hänen erityispiirteet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vantaa hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa sosiaalityö Vantaa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autismisäätiö Y-tunnus 1569797-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Autismisäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus