Duunitori suosittelee
Puutarhuri

Kuntec Oy

Turku

Työvuorosuunnittelija

Validia Asuminen

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aurubis Finland Oy hakee toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen kunnossapidon suunnittelijaa. Tehtävässä vastaat huoltotöiden suunnittelusta, ohjauksesta ja toteutuksesta sekä varaosien ja tarvikkeiden hankinnasta yhteistyössä kunnossapidon asiantuntijoiden ja eri sidosryhmien kanssa. Tärkeässä asemassa ovat myös työturvallisuuden kehittäminen omalla alueellasi sekä dokumentointi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää: - sähkö- tai mekaanisen alan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pori .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Aurubis Finland Oy Y-tunnus 2413477-5 Toimiala Kuparin valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapidon suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Aurubis Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa