Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Aurelia Turbines valmistaa kestäviä ja erittäin tehokkaita kaasuturbiineita. Teknologiamme perustuu Lappeenrannan teknillisen yliopiston kehittämään suurnopeustekniikkaan. Yhtiömme myös verkottuu voimakkaasti eri teknologiatoimittajien kanssa - pyrimme itse keskittymään omaan lisäarvoomme tuotteissamme. Ensimmäinen tuotteemme on 400 kW tehoinen kaasuturbiini, missä voidaan käyttää useita eri polttoaineita. Tyypillisiä käyttökohteita turbiineillemme on esimerkiksi elintarviketeollisuus, missä turbiinillamme voidaan tuottaa prosessiin sähköä ja höyryä. Tuotteemme on saanut markkinoilla erittäin hyvän vastaanoton ja olemme kyenneet solmimaan aiesopimuksia noin 250 turbiinin toimittamisesta. Ensimmäiset toimitukset tullaan tekemään ensi vuoden aikana ja tämän johdosta haluamme nyt vahvistaa kansainvälistä ja dynaamista tiimiämme Lappeenrannassa.

Sähkösuunnittelija

Aurelia Turbines Oy hakee Lappeenrantaan sähkösuunnittelijaa toteuttamaan kaasuturbiinin sähköistystä ja siihen liittyviä järjestelmiä.

Tehtäviisi kuuluvat kaasuturbiinin sähkökeskuksen sekä siihen liittyvien sähkö- ja automaatio-järjestelmien suunnittelu ja määrittely. Osana teknistä tiimiä osallistut järjestelmään liittyvien doku-menttien tekemiseen. Tarvittaessa olet mukana testaus- ja käyttöönottotehtävissä tehtaallamme sekä asiakkaiden laitoksilla.

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähkökäyttöjen suunnit-telusta sekä alan direktiivien ja standardien hyvää osaamista. Eduksi katsomme sähköpätevyyden (S1 tai S2), suurtaajuuksisten- ja DC-sähkökäyttöjen kokemuksen.

Hallitset hyvin MS Office työkalut sekä suunnittelun vaatimat ohjelmistot (esim. Solidworks Electrical). Kielitaitovaatimuksena on suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä ja ratkaisuhakuista asennetta. Kykenet toimimaan sähkösuunnittelussa itsenäisesti ja ottamaan tuotteen kokonaisuuden huomioon työssäsi.

Soveltuva koulutus on esimerkiksi sähkötekniikan insinöörin tai DI-koulutus.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtäväalueen sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi. Tulet työskentelemään mielenkiintoisissa työtehtävissä osana kansainvälistä tiimiämme.

Jos voit kuvitella itsesi sähkösuunnittelijaksemme, lähetä avoin hakemuksesi palkkatoiveen ja ansioluettelon kanssa sähköpostilla (careers@aureliaturbines.com) 12.10.2016 mennessä.

Through innovative design and our partners, we manufacture the most efficient gas turbines for the benefit of end-customers around the world to reduce their operating costs and improve their performance and the environment.

Web-osoite: http://www.aureliaturbines.com Työnantaja: Aurelia Turbines Oy Sijainti: Laserkatu 6, 53850 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: careers@aureliaturbines.com Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laserkatu 6, 53850 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Aurelia Turbines Oy Y-tunnus 2545133-4 Toimiala Moottorien ja turbiinien valmistus (pl. lentokoneiden ja ajoneuvojen moottorit)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-690 000 € -109 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Aurelia Turbines Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Laserkatu 6, 53850 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa