Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin asiakaskohteisiimme aulapalveluhenkilöitä ja paikallisvartijoita toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Tehtäviin kuuluu mm. asiakasyrityksen vieraiden vastaanotto ja opastus, henkilöliikenteen kulunvalvonta sekä kulunvalvontaohjelmien käyttö. Yritysten auloissa työskentelevät henkilöt ovat oleellinen osa asiakkaan yrityskuvaa. Työssä menestymisessä keskeisessä roolissa ovat asiakaspalvelu, positiivinen asenne ja sitoutuminen työtä kohtaan. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aulapalveluhenkilö ja paikallisvartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Avarn Security Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus