Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme pikaisella aikataululla hammashoitajaa tai suuhygienistiä hammashoitajan sijaisuuteen Ylitornioon. Työ kokoaikainen ma-pe, sisältäen normaaleja hammashoitajan työnkuvaan kuuluvia tehtäviä. Maksamme hyvän tuntikorvauksen, matkan Ylitornioon sekä majoituksen Ylitorniossa. Tämä aivan mahtava tilaisuus esim. laskettelusta innostuneelle henkilölle, pohjoisessa ensimmäiset rinteet ovat jo auenneet. Vaatimuksena hammashoitajan/suuhygienistin tai suun terveydenhoidon osaamisalan lähihoitajan tutkinto. Ota pikaisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hammashoito Ylitornio hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Terveyspalvelut Oy Y-tunnus 1625174-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammashoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Attendo Terveyspalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Ylitornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus