Banner Attendo

Työpaikkakuvaus

Attendo on Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveyspalveluyritys. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen, pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta.

Hoidamme ja hoivaamme suomalaisia operoimalla yli 60 terveydenhuollon yksikköä ja 120 hoiva- ja palvelukotia ympäri maan. Tuotamme viiden kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisuudessaan.
Ostopalvelulääkärimme ja – hammaslääkärimme täydentävät kuntien omia sosiaali- ja terveyspalveluja päivystämällä ja purkamalla vastaanottojonoja sekä tuottamalla erikoissairaanhoidon palveluja.

Työllistämme Pohjoismaissa yli 19 000 ja Suomessa 7 750 alan ammattilaista. Olemme Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihtomme Suomessa vuonna 2015 oli 452 Meur (+17 %).
Lue lisää: www.attendo.fi

Helsingin Ruoholahden pääkonttorissa, Oulussa ja Tampereella toimiva 15 hengen tietohallintotiimimme vastaa Suomen yli 170 toimipisteen kaikista ICT – palveluista sekä liiketoimintakriittisten sovellusten ylläpidosta, kehittämisestä, projektitoiminnasta ja käyttäjäkoulutuksesta.

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme nyt Helsinkiin Perusterveydenhuollon liiketoimintaa palvelevan toiminnanohjausjärjestelmän kehitystiimiin

Software Developer – Perusterveydenhuollon resursoinnin ERP järjestelmä

Tehtävät
• Ohjelmiston toiminnallinen kehittäminen ja ylläpito liiketoiminnan vaatimukset ja tarpeet huomioiden yhdessä kokeneen kollegan kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää
• Seuraavien teknologioiden tuntemusta: Scala, Play Framework, jQuery, Jenkins, SQL
• Hyviä tiimityöskentely-, vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
• Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
• Asiakaspalveluhenkisyyttä, ratkaisuhakuisuutta, joustavuutta ja kehittämishenkisyyttä

Arvostamme
• Kykyä ajatella ja toimia liiketoimintalähtöisesti
• Kokemusta työskentelystä asiakasrajapinnassa
• Seuraavien teknologioiden tuntemus on plussaa: Robot Framework, Selenium, Bootstrap, Scrum, Vagrant, MySQL, Git,Jira,Confluence, IntelliJ Idea, PHP

Tarjoamme näköalapaikan alansa johtavassa, vakavaraisessa yrityksessä sekä monipuolisia ja kehittäviä tehtäviä kannustavassa työyhteisössä. Ammatillisesti kehittävän työympäristön, jossa kaikki IT on omissa käsissä antaen mahdollisuuden esittää ja toteuttaa uusia ideoita.
Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera viimeistään maanantaina 31.10.2016 sivustolla www.talente.fi .

Lisätietoja tehtävästä antavat Talente Consulting Oy:n Pauli Jakobsson p. +358 400 800 386 tai pauli.jakobsson@talente.fi

Työnantaja: Attendo Sijainti: Helsinki, Suomi Hakemukset: http://www.talente.fi/31 Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Oy Y-tunnus 1755463-2 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Medimanni, Nettimanni, Medimanni-terveyspalvelut, Medimanni-lääkäripalvelut, Nettimanni care, Proffinder, Medimanni henkilöstöpalvelut, Tiimed, Hoitokoti SavonSydän, MedOne Hoivapalvelut, Laitilan Hoivalinna, Hoitokoti Mariia, Hoitokoti Onnelan Helmi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

229 589 000 € 23 %

Liiketoiminnan tulos

27 934 000 € 34 %

Liikevoitto-%

12 % 9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Software Developer, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Attendo. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .