Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Attendo tuottaa laadukkaita hoivapalveluja yli 120 hoivakodissa ja 250 kunnan kumppanina. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen - olemme joustava ja kannustava työnantaja ja pääset myös kehittämään työtäsi. Yli 6000 terveydenhuoltoalan ammattilaista on samaa mieltä.

Haemme SIISTIJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Onnentäyttymykseen Pornaisiin 1.11.2016 alkaen.

Attendo Onnentäyttymys on Pornaisissa sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista hoivapalvelua yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Arvostamme työntekijässä innostusta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme haastavan työn ja viihtyisän työympäristön.

Mikäli työ viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 9.10.2016 mennessä: carita.koskenlaita@attendo.fi. Otsikoithan hakemuksesi: "Siistijä/Onnentäyttymys".

Web-osoite: http://www.attendo.fi Työnantaja: Attendo Oy Sijainti: Onnentaival 6, 07170 PORNAINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Carita Koskenlaita, carita.koskenlaita@attendo.fi Hakemukset: carita.koskenlaita@attendo.fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Onnentaival 6, 07170 PORNAINEN

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Oy Y-tunnus 1755463-2 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Medimanni, Nettimanni, Medimanni-terveyspalvelut, Medimanni-lääkäripalvelut, Nettimanni care, Proffinder, Medimanni henkilöstöpalvelut, Tiimed, Hoitokoti SavonSydän, MedOne Hoivapalvelut, Laitilan Hoivalinna, Hoitokoti Mariia, Hoitokoti Onnelan Helmi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

229 589 000 € 23 %

Liiketoiminnan tulos

27 934 000 € 34 %

Liikevoitto-%

12 % 9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Attendo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pornainen , osoitteessa Onnentaival 6, 07170 PORNAINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa