Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Haemme Raisioon joulukuussa 2016 avautuvaan mielenterveyskuntoutujien palvelukotiin, Attendo Poutarinteeseen

SAIRAANHOITAJAA

Attendo Poutarinne tulee tarjoamaan ympärivuorokautista tehostettua kuntouttavaa palveluasumista kuudelletoista mielenterveyskuntoutujalle. Pyrimme asukaskohtaisesti löytämään toimintaa verkostoistamme ympäriltämme ja kuntouttamaan asukkaitamme itsenäisempään asumiseen ja arkeen. Kaikki toimintamme on asukaslähtöisesti suunniteltua ja tavoitteellista, jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen asumisensuunnitelma ja asukkailla on kaikilla omaohjaajat. Tarjoamme Raisiossa myös kotiin annettavia palveluja ja uusia rivitaloasuntoja.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Suuntautuminen opinnoissa psykiatriseen hoitoon katsotaan eduksi.
Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kaksivuorotyötä, joka tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivinä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Työ alkaa joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelo 30.10. mennessä: anita.wulfing@attendo.fi. Otsikoithan hakemuksesi "sairaanhoitaja/Poutarinne", kiitos! Lisätiedustelut tehtävästä joko sähköpostitse Anitalta tai puhelimitse numerosta 044 494 3790.

Web-osoite: http://www.attendo.fi Työnantaja: Attendo Oy Sijainti: Kellarimäenkatu 4, 21200 RAISIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anita Wülfing anita.wulfing@attendo.fi Hakemukset: anita.wulfing@attendo.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kellarimäenkatu 4, 21200 RAISIO

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Oy Y-tunnus 1755463-2 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Medimanni, Nettimanni, Medimanni-terveyspalvelut, Medimanni-lääkäripalvelut, Nettimanni care, Proffinder, Medimanni henkilöstöpalvelut, Tiimed, Hoitokoti SavonSydän, MedOne Hoivapalvelut, Laitilan Hoivalinna, Hoitokoti Mariia, Hoitokoti Onnelan Helmi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

229 589 000 € 23 %

Liiketoiminnan tulos

27 934 000 € 34 %

Liikevoitto-%

12 % 9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Attendo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio , osoitteessa Kellarimäenkatu 4, 21200 RAISIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa