Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja. Lähes 6000 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä. www.attendo.fi

Haemme nyt Villa Pentbyhyn

LÄHIHOITAJIA / PERUSHOITAJIA

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Hakijoiltamme edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Työn kautta saat erinomaisen näköalapaikan erilaisiin tehtäviin ja arvokasta työkokemusta.

Hoivakotimme on suunniteltu asukkaidensa hyvää hoivaa varten, talo on valmistunut 2009.
Lisätietoja yksiköstä: http://www.attendo.fi/Hoivakoti-Villa-Pentby

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan työyhteisöömme. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus pikaisesti:
tiina.sundholm@attendo.fi

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, koska tehtäviä täytetään jo heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Etsimme työntekijöitä myös pidempiaikaisiin sijaisuuksiin sekä keikkatöihin. Kysy lisää vakituisista työsuhteista suoraan osoitteella ann-catrin.grunn@attendo.fi. Otsikoithan hakemuksesi "perushoitaja/lähihoitaja". Kiitos!

Web-osoite: http://www.attendo.fi Työnantaja: Attendo Oy Sijainti: Pentbyntie 5, 10300 KARJAA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vastaava hoitaja Tiina Sundholm tiina.sundholm@attendo.fi Hakemukset: ann-catrin.grunn@attendo.fi tai Ann-Catrin Grünn Pentbyntie 5 10300 Karjaa Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pentbyntie 5, 10300 KARJAA

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Oy Y-tunnus 1755463-2 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Medimanni, Nettimanni, Medimanni-terveyspalvelut, Medimanni-lääkäripalvelut, Nettimanni care, Proffinder, Medimanni henkilöstöpalvelut, Tiimed, Hoitokoti SavonSydän, MedOne Hoivapalvelut, Laitilan Hoivalinna, Hoitokoti Mariia, Hoitokoti Onnelan Helmi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

229 589 000 € 23 %

Liiketoiminnan tulos

27 934 000 € 34 %

Liikevoitto-%

12 % 9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perushoitaja, lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Attendo Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raasepori , osoitteessa Pentbyntie 5, 10300 KARJAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa