Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Attendo Oy tuottaa laadukkaita hoivapalveluja yli 150 hoivakodissa, ja 250 kunnan kumppanina. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja, jossa pääset kehittämään työtäsi. Yli 7000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista on samaa mieltä.

Attendo Aarnisampo on Nurmijärvellä sijaitseva 7-paikkainen lastensuojelulaitos, 12-17-vuotiaille kuntouttavaa sijoitusta, alkukartoitusta ja perhetyötä tarvitseville nuorille, sekä heidän perheilleen.

Haemme nyt

OHJAAJAA

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja täytämme työpaikan sopivan hakijan löytäessämme. Edellytämme hakijoilta psykiatrisen sairaanhoitajan tai erikoistumisopintoja mielenterveys, päihteet suorittanutta sairaanhoitajaa. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta, etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Lisätietoja yksiköistämme löydät nettisivuiltamme osoitteesta: http://www.attendo.fi/Aarnisampo

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen työnalkua rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Mikäli työ Suomen parhaassa lastenkodissa kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 31.10.2016 mennessä: risto.kaariainen@attendo.fi. Otsikoithan hakemuksesi "ohjaaja/Aarnisampo", kiitos! Lisätiedustelut tehtävästä: risto.kaariainen@attendo.fi

Web-osoite: http://www.attendo.fi Työnantaja: Attendo Oy Sijainti: Paimentie 7, 01900 NURMIJÄRVI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Risto Kääriäinen, risto.kaariainen@attendo.fi, 044 494 3275 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Paimentie 7, 01900 NURMIJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Oy Y-tunnus 1755463-2 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Medimanni, Nettimanni, Medimanni-terveyspalvelut, Medimanni-lääkäripalvelut, Nettimanni care, Proffinder, Medimanni henkilöstöpalvelut, Tiimed, Hoitokoti SavonSydän, MedOne Hoivapalvelut, Laitilan Hoivalinna, Hoitokoti Mariia, Hoitokoti Onnelan Helmi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

229 589 000 € 23 %

Liiketoiminnan tulos

27 934 000 € 34 %

Liikevoitto-%

12 % 9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Attendo Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Paimentie 7, 01900 NURMIJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa